Stukadoor Wassenaar

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Wassenaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennialang verzorgen wij de meest uiteenlopende stukadoorwerkzaamheden in woningen, winkels en bedrijfspanden in uw regio. Bij stukadoorbedrijf Wassenaar kunt u bovendien rekenen op vakmanschap tegen een betaalbare prijs. Hieronder leest u alles wat u wilt weten over stucwerk in Wassenaar.

Wat zijn de werkzaamheden van een stukadoor?

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor werkt muren en plafonds af. Dit doet hij met een mortel: een mix van kalk, water en zand. Soms zijn dit nieuwe muren en plafonds, maar we stucen ook muren en plafonds die beschadigd zijn en een nieuwe laag nodig hebben. Pas als een muur gestuct is, kunt u hem schilderen of behangen.

Kiest voor een lokaal stukadoorsbedrijf

Waarom stukadoor Wassenaar inhuren?

Heeft u een grote stucklus? En twijfelt u nog of u de klus zelf gaat uitvoeren of dat u liever een professioneel stukadoorbedrijf inhuurt?
Wij raden u aan om stucen uit te besteden. Het werken met mortel vraagt namelijk nogal wat ervaring. U wilt immers wel dat uw muren en plafonds er strak uitzien. Stukadoor Wassenaar heeft ervaring in alle soorten stucwerk in uw regio!

Waarom klanten kiezen voor stukadoorbedrijf Blaricum:

 • U bent verzekerd van een mooi en vakkundig resultaat. Daar staan we garant voor.
 • Wij werken schoon en netjes.
 • Wij kunnen u adviseren over het stucwerk en alle mogelijkheden.
 • Wij kunnen stuken in verschillende toepassingen.
 • Traditioneel en decoratief. Voor moderne en klassieke interieurs. Voor alle woonstijlen.
 • U heeft zelf geen omkijken naar het stucwerk, waardoor u veel tijd bespaart.
 • U kunt ons inhuren voor grote klussen, maar ook voor eenvoudige klusjes.

Al jarenlang zijn wij vaste partner van diverse particulieren en bedrijven in Blaricum en omgeving. We leveren vakwerk en adviseren ook aan derde partijen. Wij zijn van mening dat stucwerk er niet alleen super strak moet uitzien, maar vooral moet passen wij uw wensen en interieur of exterieur.

Aannemer-Wassenaar-aan-het-werk
Background-diensten
Met welke werkzaamheden wij u kunnen helpen

Waarvoor kunt u terecht bij stukadoorbedrijf Wassenaar?

Wij leveren alle soorten stucwerk in Wassenaar en omgeving. Of u nu een klassiek interieur heeft of een moderne look wilt. Of u binnen of buiten wilt laten stuken. Bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder sommen we overzichtelijk voor u op welke stucwerkzaamheden wij zoal uitvoeren. Staat uw wens er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij dit tóch kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op!

 • Traditioneel stucwerk: het glad en strak afwerken van muren en plafonds. Na het stuken is de muur of het plafond direct gereed om te worden geschilderd of behangen.
 • Stucwerk in betonlook: dé trend van nu. Stucwerk in betonlook. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk wordt de mortel niet gemengd met water, maar met hars. Bovendien werken we het af met een twee-componenten sealer. Het product wordt hierdoor waterdicht en vuil kan nauwelijks intrekken. Zeer geschikt dus voor uw hele interieur, inclusief badkamer en keuken.
 • Specialistisch stucwerk: hierbij denkt u aan koven, ornamenten of lijsten.
 • Sierpleister: wij stuken tevens met sierpleister. Een harde kunsthars met een korrelige structuur. Deze pleister is stootvast, te mengen in diverse kleuren en bovendien schoon te maken met vrijwel alle schoonmaakmiddelen. Kleine beschadiging? Dan heeft de muur niet direct een verfbeurt nodig.
 • Stuken over tegels: heeft u geen zin om een tegelwand uit te breken? Wij stuken gewoon over tegels heen! Het enige wat we daarvoor moeten doen aan extra voorbereiden is het aanbrengen van een primer of uitvlaklaag.
 • Buiten stucen: wij stuken ook buiten! We werken dan met cementgebonden pleisters. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 • Herstelwerkzaamheden: hebben uw muren of plafonds schade opgelopen? Bijvoorbeeld waterschade of brandschade? Wij voeren herstelwerkzaamheden uit. In de meeste gevallen worden onze werkzaamheden dan vergoed door uw verzekering.
U kunt ookeen draagmuur gedeeltelijk verwijderen. Hoe zit dat?

Stukadoor Wassenaar kosten

Wilt u uw project uitbesteden aan stukadoor Wassenaar? De exacte prijs voor het stucwerk is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Welk type stucwerk kiest u?
 • Hoeveel m2 moet er gestuct worden?
 • Wilt u alleen muren laten stucen, of ook plafonds? 

De prijs voor plafonds stucen ligt doorgaans iets hoger dan bij het stucen van een muur. Het is immers arbeidsintensiever om boven het hoofd te werken. Gemiddeld kost het stucen van een muur tussen de € 10 – € 22 per m2. De kosten voor een plafond liggen tussen de € 15 – € 20 per m2.

Hieronder ziet u een gemiddelde prijsindicatie.

Soort afwerkingPrijs per m2, incl. materiaal en btw
Sausklaar stucen (glad)€ 10 – € 25
Behangklaar stucen (bijna glad)€ 10 – € 18
Spackspuitwerk (gespoten korrel)€ 8 – € 11
Sierpleister€ 16 – € 23
Muren stucen (glad)€ 10 – € 22
Plafond stucen (glad)€ 15 – € 20
Schuurwerkzaamheden€ 18 – € 25
Raapwerk (dik stucwerk vanaf 1 cm)€ 18 – € 30
Vragen? Aarzel niet om deze te stellen

Offerte aanvragen stukadoor Wassenaar

Bent u op zoek naar een stukadoor in Wassenaar of omgeving? En wilt u weten wat dat u precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wilt u liever vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.

Vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen